Familia Star
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FAMILIA STAR FORUM SITESINE HOS GELDINIZ

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Famılıa Tokat - Sen Benım

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

Famılıa Tokat - Sen Benım Empty
MesajKonu: Famılıa Tokat - Sen Benım   Famılıa Tokat - Sen Benım Icon_minitimeSalı Nis. 13, 2010 2:59 pm

sen benim sen benim şirin yüzlüm sen benim sen benim sen benim bebek gözlüm sen benim çiçek özlüm benim bebek yüzlüm sen benim şirin sözlüm herşeyim sensin yarim sen iste ölürüm bebişim

bebeğim güzel kokulum herşeyim hayat yolum sen varken hep mutluyum senleyken huzur doluyum
bebeğim güzel kokulum herşeyim hayat yolum sen varken hep mutluyum senleyken huzur doluyum

çiçekler açsın seninle güzelim sen gül ki gülsün bu gözlerim yanımdayken bile seni özlerim çılgınım ben sana hasretim sözlerim yetmez güzelden ötesin çözümedim hala sen nesin melek mi in mi cin mi perimisin tanıdığım en güzel insan sensin Allah'ıma bin şükür benimsin yar benim birde karım olsan daha ne isterim geceleri uyurken sabah uyanırken gözlerine baksam daha ne isterim

seni seni seni seni seni çok seviyorum seni seni deli gibi deli gibi seviyorum dinle beni bebeğim kalpten diyorum SeNiÇooKSeViYoRuM

geri sayım başladı artık bende ne kadar sürecek acaba kaç sene çiçeğimiz solmadan güneşimiz batmadan geleceğim almaya ben arkama bakmadan seninle gözgöze bakarak yaşamadan seninle el ele mutluluğa koşamadan vede senden bir çocuğum olmadan gözüm açık ölürüm rahat olamam inan mesafeler bitecek yakında bebeğim nefesine nefesimi katacağım çiçeğim iyi kötü günde seninleyim MERVEM mezarda bile ben yine seni isterim

seni seni seni seni seni çok seviyorum seni seni deli gibi deli gibi seviyorum dinle beni bebeğim kalpten diyorum SeNiÇooKSeViYoRuM

https://familiastar.yetkin-forum.com

Famılıa Tokat - Sen Benım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Famılıa Tokat - Her Ruyadasın Sarkı Sözu
» Famılıa Tokat - Papatya Sarkı Sözu
» Famılıa Tokat - Allah Isla Etsın
» Famılıa Tokat - Ellerın Kadınısın Sarkı Sözu
» Famılıa Tokat - Benı Kaybettın Beat