sen benim sen benim şirin yüzlüm sen benim sen benim sen benim bebek gözlüm sen benim çiçek özlüm benim bebek yüzlüm sen benim şirin sözlüm herşeyim sensin yarim sen iste ölürüm bebişim
bebeğim güzel kokulum herşeyim hayat yolum sen varken hep mutluyum senleyken huzur doluyum
bebeğim güzel kokulum herşeyim hayat yolum sen varken hep mutluyum senleyken huzur doluyum
çiçekler açsın seninle güzelim sen gül ki gülsün bu gözlerim yanımdayken bile seni özlerim çılgınım ben sana hasretim sözlerim yetmez güzelden ötesin çözümedim hala sen nesin melek mi in mi cin mi perimisin tanıdığım en güzel insan sensin Allah'ıma bin şükür benimsin yar benim birde karım olsan daha ne isterim geceleri uyurken sabah uyanırken gözlerine baksam daha ne isterim
seni seni seni seni seni çok seviyorum seni seni deli gibi deli gibi seviyorum dinle beni bebeğim kalpten diyorum SeNiÇooKSeViYoRuM
geri sayım başladı artık bende ne kadar sürecek acaba kaç sene çiçeğimiz solmadan güneşimiz batmadan geleceğim almaya ben arkama bakmadan seninle gözgöze bakarak yaşamadan seninle el ele mutluluğa koşamadan vede senden bir çocuğum olmadan gözüm açık ölürüm rahat olamam inan mesafeler bitecek yakında bebeğim nefesine nefesimi katacağım çiçeğim iyi kötü günde seninleyim MERVEM mezarda bile ben yine seni isterim
seni seni seni seni seni çok seviyorum seni seni deli gibi deli gibi seviyorum dinle beni bebeğim kalpten diyorum SeNiÇooKSeViYoRuM