her gecemde her rüyadasın bir nefes kadar yakındasın sensiz geçen günlerim haram sen benimde al nefes alam
özlemek nedir bilmezdim seni görünce tanımışım aşkı ben seninle tanımışım bana sen aşıladın kalbim hep atar durur sana bakınca farklıyım ah bi bilsen sen banim için ne kadar farklısın bebek gözlüm benim yine ağlattın beni tahmin edebilirmisin çok seviyorum seni gözlerinde buldum kendimi hissederdim sevgini kim bilir ne zaman tutacağım ellerini sen varken ben varım hep dedim bu yolda her zaman kalbimdesin sakın ola bunu unutma gönlümün prensesi sen kalbimin sesi ömrümün tek nefesi hayatımın tek neşesi kıyamet kopsada zincirlere vursanda sen benimsin artık bil kabre dahi koysanda gözlerin benim dünyam hemde başımı döndürür baktığın zaman güneş açar hemde bu kalbi güldürür
her gecemde her rüyadasın bir nefes kadar yakındasın sensiz geçen günlerim haram sen benimde al nefes alam
seni nasıl anlatayım bilmiyorum bebeğim uzaklarda değilsin kalbimdesin çiçeğim denedim yaşamayı sensiz nefes almayı olamadım be güzelim sevemedim hayatı anladım ki sonunda kaderim oldun benim Allahımdan dileyim karım olursun benim biraz bekle yakında istemeye geleceğim ölümüne seninleyim bu şarkıda yeminim bana bir sözün yeter ne istersen yaparım mezara sok beni resmin ile yatarım senin olduğun her yer cennet gibidir bana sevmek desem az olur tapıyorum ya sana ümit verme bebeğim benden başka bi kula Allah verdi canımı iste senin ola düşünmeki bu karım usanırım zamanla geleceğim herşeyimsin sardım seni canıma
tek bir sözün yeter sevgilim ölde öleyim benim tek bir dileğim var seni yanımda göreyim sen hayatımın anlamı sen başımın tacı sen gönlümün sultanısın gel tut elimi güzel yarim perişan haldeyim gelde bu deli gönlüm uslansın