Admin Admin
| Konu: Oguz Esen Ft. Barodı - Benım Olacaksın Sarkı Sözu Salı Nis. 13, 2010 2:43 pm | |
| NAKARAT
Bendim hep koşan,aşkla savrulan.Sendin hep oyunu bozan. Sen misin kaçan,Varmı kurtulan; BENİM OLACAKSIN YAR!..
Rap1
Ruyada sandım kendimi bir baktım ki seninleyim Karsılıklı sevgimiz kalbinde rehin miyim Etmedim şikayet hiçbunun için çok çabaladım Yarına açık kapım geçmişimi karaladım.
Sence farkedermi birlikteysek başka hiçbişey Umrumuzda olamaz aşka golge dusuremez kimse Sevmek en güsel sevilmek varsa işin içinde Yine de yat yanında ileri yürütebilmek hayati gorev.
Yolunu gozlerim,hiçte vazgeçmem sen gel bana Çok beklentim yok sadece sev beni sev sonsuza İsterim seninle yarınlara ışık yakmaya İlacı Aşk,yoksa bakışın hep zarar akıllara.
Bi baktım her tarafta senden birçok hatıra Sevineyimmi ağlayımmı yoksa bahtıma Şüphe duyma sakın ha ve ne dedi başkası gelemz hiç tahtına Gül konmaz aşkıma..
NAKARAT
Bendim hep koşan,aşkla savrulan.Sendin hep oyunu bozan. Sen misin kaçan,Varmı kurtulan; BENİM OLACAKSIN YAR!..
Rap2
Feleğe çemle takmak istedim,tekmeler yedim. Birkez eleye döksek hiç silinmez gunah isledim. Allah bana aşkı veren,sabrı ihmal eylemez Korpe kalbim zaten ondan başkasını dinlemez.
Sır gibi kaldı özlemin içimde,ayrı yerde Yandı bak ben düşledim bir an seninle aynı evde. Sordum cevap alamadım içim içimi kemiriyo Soyle bana sevmek sana çok mu zor geliyo??
Canımı yaktı gözlerin ve kanıma girdi sözlerin Adını yazdım kalbime,silemem artık bekleme Yanıma gel utanma yaklaş,ele kırıtma elimi tut bırakma Bana bi bak ayırma olene dek yanımda oll!
Aşkla dol bu yol uzun ve bizim için bi hayli zor Yorma beni be eyleme bu aşkı sakın ha gorme hor Gunesim ol sen yak beni,Denizim ol sondur beni,Rüzgar ol uçur beni.. Frenim ol durdur beni!..
NAKARAT
Bendim hep koşan,aşkla savrulan.Sendin hep oyunu bozan. Sen misin kaçan,Varmı kurtulan; BENİM OLACAKSIN YAR!.. | |
|