Akkan
Kerata kapının önüne çık ve kapının arkasında dur kağıdı kalemi elime aldığımda işin zordur
durki konumun olsun evlat gelene gidene saygı duy gizli saklı kapılar arkasında yeni bi toysun
Damardan akan kanlarımla yazdığım bu rap benim ve ilelebet devam edecek son nefeste bile rapim
Rüyalarında kabus olan o adam işde benim son surat rap'imle adamı boyle gomerimmmmmm... Very HappyVery Happy
Kelimelerini beğenmedim ahbap biz bi tarz yaptık *mınada koyduk siz o yollarda yürürken biz geri dönüste yuruyorduk
Çıkarların doğrultusunda sen bana aykırı bir insansın DESTEK GORUNUMLU Bİ KÖSTEKSİN bana göre sen bir hayvansın
Şimdi kelimeler ardı ardına beynıne beynıne ışlemeli kendine dikkat ed bu gunlerde çünki bence seni ŞİŞLEMELİ
Duy *mına kodugum ortamında sen bence biraz delikanlı ol ve kelimelerimle geberticem seni buda benden sana verilen YOOOOL
HAK ettin kastettin buda benden son vuruş saman altından bana laf vurma *tun varsa gel KARŞIMDA KONUS
Çok insanlar tanıdım dost sıfatını taşıyan köstekler gibi arkamdan iş cevirenlerin hepsi bence onden yemeli
Kendini kasma ve kendin gibi ol ayağımın altına fazla dolaşma ganster misin sen be *bne çapulcusun [Argo Söz YasaK] sen bu stille
Gel bul hadi beni bul erkeksen karşımda konuş aynı kefede değiliz ahbap önünde var büyük bi yokuş...
N-fakesiyoN - ( Pi10 )
hadi bize saldir
yaralarim acik ama hala guc bende
dusmani azdir
en krali bile diz coker onumuzdee
yerinde durmadi hat baglandi yerini bilmeyen bitchler icin
kapatamayan coktur onumu onume geceni ben gormedim (gormedim)
hersey kontrol altinda burda turkce rap ah bizden sorulur
16 bars vede bu ritimle gucun yetcekse hadi beni durdur
arkamdan konus onumden al gangsta ayaklari bilki sanal
kanallarimda bi faresin olum her sistemde bende bi virus
elbet her dil laf uretir bi cuval degilki baglayasin
her kulakta benim adimi duyarken dusun hadi bakalim sen ne ayaksin
askerlerinle taruza gec bitch sper aldik biz dusmana karsi
gerekli intikam bil alindi rap yolunda bizi kimse tutmadi
yoktan var olduk hic yoktan dusmana bulanmisiz coktan
zehirli yilanlar alemindeyiz ama tek biz kaldik sokulamayan
atti tepem dilime geleni saydim rap yarisinda baya bi yol aldim
saglamdim saglamlardan o yuzden herkeste bu kin siddet