Admin Admin
| Konu: Dj Cambaz Hazan Nedir Sarkı Sözü Ptsi Nis. 12, 2010 2:29 pm | |
| Dj Cambaz - Söylermisin Hazan Nedir
soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregimi sar catlasin
soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin
ölümüne kalbim bakışına bakışına tutkun yürekte ismin dilimde vurgun seni seven bu adamı dertlere koydun nasılda kıydın kaç kere vurdun
elini bırakmaz elleri gördüm yıllar geçer ama zamansız öldüm belkide gördüm hayelde geleçek bir gece yarim mumlar söneçek
yalandı herşey gel gir ömrüme isyan dolmasın bugünüme dünüme tek seni sevdim bu böyle biline aşkıma karşılık gittin birine
unuturum diyemedi bak yine sözlerim elveda demeyede korkar yüreğim sen gitsende bırakmaz ellerim tek seni sevdim sensiz neyleyim
soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregimi sar catlasin
soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin
bir yapraksın dalımda solmayan seviyorum derken ona buna sormayan ölüme de giderim elbet korkmadan gözümdeki yaşlar bedenine konmadan
bak maralım gel yaralı kaldım inandım aşkına gerçek sandım güneş oldun sen karanlık saçtın diyemedim asla sonunda bıraktın
yalan bu hayata bi anda küsdüm sahte bakışına sadece güldüm kapandım odama resmini süzdüm tek gerçeğim sen yada ölüm
son sozlerim benden sana sevmedi kalbim senden baska bu kalp sensiz atmaz asla hadi don gel yine sen bana
soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin | |
|